AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 320 gramų tortilijų (apytikriai, 1 pakuotės)
Įdarui:
500 gramų maltos mėsos
1 vienetas svogūnų
100 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis džiovintas mairūnas
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
500 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Maltą mėsą išminkyti su svogūnu, kiaušiniu, mairūnu, druska, pipirais, kefyru.
3.
Ant tortilijos dėti mėsos įdaro (ant pusės lapo), kraštelius suvilgyti vandeniu. Užlenkti, prispausti kraštus su šakute.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.