INGREDIENTAI: 300 mililitrų kefyro
2 vienetai agurkų
1 vienetas obuolių (nedidelio)
1 vienetas silkių filė
1 vienetas kiaušinių (kietai virto)
1 saujelė svogūnų laiškų (smulkintų)
1 saujelė krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurką, svogūnų laiškus, krapus susmulkinti. Obuolį sutarkuoti stambia tarka. Viską sumaišyti, užberti druskos, užpilti kefyru.
2.
Silkės file supjaustyti juostelėmis, pakepinti ant keptuvės aliejuje, atvėsinti, sudėti į sriubą.
3.
Kietai virtą kiaušinį supjaustyti, uždėti ant sriubos viršaus.