INGREDIENTAI: 600 gramų miltų
250 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
50 gramų sviesto
11 gramų sausų mielių
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiltą pieną suberti mieles, cukrų ir išmaišyti. Palaukti, kol pradės burbuliuoti, tada įmušti kiaušinius, suberti druską, vanilinį cukrų, ištirpintą sviestą ir išmaišyti.
2.
Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Palikti tešlą pakilti bent 2 valandoms.
3.
Obuolius supjaustyti žiedais, išpjauti viduriuką. Tešlą iškočioti, supjaustyti juostelėmis ir jomis apvynioti obuolius.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 10 - 12 minučių.